12.04.2021

Novi ured u Velikoj Gorici

Novi ured u Velikoj Gorici
S ponosom najavljujemo otvorenje novog ureda u Velikoj Gorici. Ovo je već 9. ured Remax Centra nekretnina. Ususret otvaranja porazgovarali smo s voditeljem ureda, Boškom Gajdobranskim.

1. Kako si se odlučio za ovaj posao, što te privuklo?

Prije sam dugo godina radio u autoindustriji, a o prelasku iz autoindustrije u svijet nekretnina sam počeo razmišljati spontano, inicijalno prateći autora za osobni razvoj Grant Cardonea, koji je također na početku karijere radio u autoindustriji te je napravio izuzetno uspješan prelazak u svijet nekretnina. Daljnji interes je dodatno potakla televizijska serija Million Dollar Listing Miami te moj odlazak u taj grad i obilazak Star Islanda u kojem kuće posjeduju globalne zvijezde iz industrije zabave i sporta. Velik broj mojih prijatelja iz poslovnog svijeta, pogotovo onih koji dugi niz godina rade s nekretninama su me u neposrednim razgovorima u tome ohrabrivali. Osoba sam koja voli izazove i kad sam vidio objavljen oglas za posao voditelja u novom uredu u Velikoj Gorici, nisam niti trenutka oklijevao. Privuklo me je to što generalno volim raditi s ljudima, volim posao u prodaji u kojoj sam do sada bio vrlo uspješan i ovo je bila odlična prilika da pomoću stečenog znanja i iskustva doprinesem zajedničkom rastu tima čiji sam voditelj.

2. Koje prednosti već sada vidiš u ovome poslu?

S aspekta agenta, vidim prednost u tome što je radno vrijeme fleksibilno, što je posao dinamičan i pruža priliku da se osoba u njemu kontinuirano razvija te što je potencijalna nagrada za uloženo vrijeme i trud izuzetno velika. Prednosti koje vidim kao voditelj se prvenstveno odnose na poslovnu klimu u firmi u kojoj prevladava kultura dijaloga, međusobnog poštovanja, kolegijalnosti i razumijevanja. 

 3. Tko ti pruža najveću podršku?

Profesionalno gledano, svi moji kolege u poduzeću Habitator nekretnine d.o.o. mi pružaju ogromnu podršku: vodstvo firme, voditelji ureda, agenti, administracija i marketing. Zahvaljujem im ovom prilikom na tome.

4. Tvoj glavni motivator?

Moj glavni motivator je da kolektivu čiji sam dio pomognem ostvariti prosperitet.

5. Koje glavne odlike bi htio ugraditi u svoj budući tim?

Poštovanje prema kolegama i organizaciji, visoka motiviranost, orijentiranost na rezultate te vedar duh.

6. Što smatraš da dobar agent mora imati?

Dobar agent bi trebao biti motiviran, odgovoran, imati poduzetnički duh, vrlo dobro poznavati lokalno tržište nekretnina, voljeti ljude te kontinuirano graditi osobnu društvenu mrežu kontakata, znati slušati klijente i prepoznati njihove potrebe, imati integritet te biti postojan i u trenutcima kad čuje od potencijalnih klijenata ne.

 7. Kako izgleda tvoj radni dan?

Trenutno u početku formiranja tima i uoči samog otvorenja, prvi dio dana je orijentiran na selekciju potencijalnih agenata i pripremanje uvjeta kako bi im ulazak u svijet nekretnina bio što lakši ,dok se drugi dio radnog dana bavim organizacijom useljenja u novi poslovni prostor.

8. Koja je tvoja poslovna filozofija?

Orijentiranost na klijenta kroz poštovanje, etičnost i odgovornost.

9. Kada te možemo posjetiti na radnoj kavi u novom uredu Velika Gorica?

Bit će mi veliko zadovoljstvo da naš ured posjetite već sredinom ovog mjeseca. Nakon radne kave Vas pozivam da zajedno isprobamo i turopoljsku gastronomiju. Vidimo se u Remax Centru nekretnina Velika Gorica!