26.10.2021

RCN ružičasti listopad

Frekventnost svojih lokacija iskoristili za komunikaciju društveno važnih pitanjaAgencija Remax Centar nekretnina i ove godine uključila se u globalnu kampanju podizanja svijesti o raku dojke.
Mjesec listopad posvećen je podizanju svijesti javnosti o raku dojke. To je još jedna u nizu prilika u kojoj imamo mogućnost naglasiti značaj prevencije i ranog otkrivanja raka, te  prilika da se svi zajedno podsjetimo kako je potrebno na vrijeme početi brinuti o svom zdravlju, ali i u većoj mjeri pomoći onima koji su već oboljeli. Brojne tvrtke i poznate osobe tijekom listopada odlučuju se pomoći u podizanju svijesti javnosti o ovom zdravstvenom problemu, a posebno zanimljiva nam je bila ona koju smo primijetili već drugu godinu zaredom, kod agencije Remax Centar nekretnina.

Remax Centar nekretnina, kao najveći Remaxov franšizer u Hrvatskoj, trenutno posluje s 9 ureda koji se nalaze u Zagrebu, Rijeci, Crikvenici, Opatiji, Puli, Rovinju, Poreču, Velikoj Gorici i Umagu.Tijekom listopada odlučili su redizajnirati ploče koje koriste za oznaku nekretnina koje su u prodaji. Spomenute ploče dobile su ružičasto izdanje te se na njoj našla ohrabrujuća poruka „Nisi sama“ u znak podrške svima koji se bore trenutno s ovom bolešću, ali i ranog otkrivanja iste. Agenti su navedene ploče postavili na nekretninama koje se nalaze na izrazito frekventnim lokacijama u cilju što većeg dosega poruke. Uz objave na našim društvenim mrežama, tijekom cijelog listopada naše tajnice nosile su prepoznatljive roze vrpce kako bi dodatno podizale svijest javnosti o raku dojke, ističu iz Remax Centra nekretnina. Jednako tako organizirali smo širom organizacije tzv. roza prodajne sastanke, na kojima su naši agenti bili odjeveni u ružičasto, nadodaje voditelj marketinga, Moreno Pavličić.Podsjećamo prema „Nastavnom zavodu za javno zdravstvo dr. Andrija Štampar“, po pojavnosti i smrtnosti rak dojke je već dulje vremensko razdoblje među vodećim uzrocima raka u žena. Rak dojke najčešće se pojavljuje u žena iznad pedesete godine života, a iako mogu oboljeti i znatno mlađe žene, oko 1 % oboljelih čine i muškarci. Na podizanju svijesti žena i ukupne javnosti o izazovu raka dojke napravljeni su značajni iskoraci te i primjerom ove tvrtke vidimo kako se osim javnih osoba i tvrtke sve više aktivno uključuju.„Izrazito nam je drago što možemo koristiti vlastite kanale u promicanju važnih društvenih pitanja i problema. Ovo nije prvi put da se uključujemo u slične akcije te je društvena odgovornost i dio naših korporativnih vrijednosti, zaključuje Moreno Pavličić.

Listopad ne mora biti jedini mjesec kada ćeš paziti na svoje zdravlje, pa podsjeti bitne žene u svom životu da obave pregled.