Emilija Navickaite
Emilija Navickaite
Suradnik u procesu obuke
Mobitel
+385 91 641 0057
Telefon
+385 1 210 54 50
Rođena sam u Kaunasu, imam dvije sestre, dio djetinjstva sam provela u Sarajevu i Banja Luci a ljubav prema konjičkom sportu me je dovela u Zagreb gdje živim već 11 godina sa svojom obitelji. Srednjoškolsko obrazovanje sam započela u American International School of Zagreb a završila sam u XVI. gimnaziji također u Zagrebu. Trenutno sam pred završetkom studija Digitalnog marketinga na Visokom učilištu Algebra. 
Smatram se odgovornom, organiziranom i motiviranom osobom te dobro podnosim stres i rad pod pritiskom. U tome mi je pomoglo višegodišnje natjecateljsko iskustvo u konjičkom sportu. Do sada sam se profesionalno bavila prodajom, ugostiteljskim te marketinškim poslovima te sam bila uključena u pedagoški rad s djecom u 
dječjem jahačkom kampu. Poziv da se priključim RE/MAX-ovom timu u Velikoj Gorici sam s oduševljenjem prihvatila jer sam konstantno mijenjajući mjesto boravka vrlo rano spoznala koliko
je odgovoran i značajan posao agenta koji klijentima traži novi dom. Mladenački entuzijazam i energiju smatram svojim prednostima u traženju novog doma ili prodaji postojeće nekretnine svojih klijenata.
Od jezika se služim engleskim, litvanskim, ruskim i naravno hrvatskim.
Svoje slobodno vrijeme provodim u prirodi brinući se za svojeg bijelog konja Delana te svoja dva psa.

Nekretnine iz moje ponude

Prikazano: 1 - 24 od 34 oglas(a)
Stranice: 12
Ova web stranica koristi kolačiće i slične tehnologije kako bi vam pružila najbolje korisničko iskustvo, uključujući personalizaciju oglašavanja i sadržaja. Postavke kolačića možete podesiti u svojem web pregledniku. Klikom na 'Prihvaćam', pristajete na korištenje kolačića.