Istra,Premantura- Građevinsko zemljište na top lokaciji

Cijena:
1.185.500 €
Površina:
4.742 m2
ID Kod:
300041016-605

Detalji nekretnine

Lokacija:
Premantura, Medulin
Transakcija:
Za prodaju
Vrsta nekretnine:
Građevinsko zemljište
Cijena:
1.185.500 €
Površina:
4.742 m2

Opis nekretnine

Istra,Premantura

U turističkom mjestu Premantura na samom jugu Istre prodaje se ovo atraktivno zemljište. Mjesto Premantura je najpoznatije po Parku prirode Kamenjak koji dugačkom 9,5 km,a okružen je sa 30 km dugom i vrlo razvedenom obalom. Na području Kamenjaka postoji više od 550 različitih vrsta biljaka od kojih se posebno ističu orhideje medu kojima i pet endemskih vrsta.

Do samog ulaza u Kamenjak nalazi se ovo većim djelom građevinsko zemljište. Građevinski dio obuhvaća 2900 m2 a ostatak od 1800 cca m2 odpada na poljoprivredno zemljište. Građevinski dio se nalazi u neizgrađenom djelu građevinskog područja naselja, moguća je izgradnja stabnih objekata( kuća za odmor ) , višestambenih objekata ( apartmanskih zgrada ) ili poslovno-stambenih objekata. Zemljište ima prilazni put , a sva infrastruktura (struja,voda,kanalizacija) se nalazi odmah do zemljišta. Ishodovanje dozvole je moguće odmah.

Zemljište je jugo-istočne orijentacije sa blagim padom prema jugu. Posljednje je građevinsko zemljište u pravcu Kamenjaka i mora a zbog svoje specifične lokacije već sa terena ima prekrasna pogled na tri strane na more. Odlično zemljište za razvoj kvalitetnog projekta.

Karakteristike

Opis okruženja
  • U mirnoj ulici
  • U blizini trgovine
  • U blizini parka/šume
 

Recite našem agentu što tražite

m2
m2