Vjeran Šaina
Vjeran Šaina
Prodajni predstavnik
Mobitel
+385 91 641 7001
Telefon
+385 51 551 871
Živim u Matuljima te sam pohađao gimnaziju Eugena Kumičića u  Opatiji, a potom sam upisao Ekonomski  fakultet  Sveučilišta u Rijeci, te stekao zvanje magistra ekonomije.Od jezika aktivno se služim engleskim, njemačkim i talijanskim jezikom.U RE/MAX-u sam počeo raditi nakon završenog staža u Europskom parlamentu u Bruxellesu.
Cijeli život se aktivno bavim nogometom, a uz ljubav prema sportu sam pronašao i strast u radu s nekretninama gdje sam svoju komunikativnost i predanost klijentima okrunio titulom najboljeg mladog agenta 2019. godine u RE/MAX-u. Moja osobna misija u organizaciji je trudom, profesionalnošću i kvalitetnom uslugom svakog klijenta učiniti zadovoljnim. Svome poslu pristupam odgovorno, ali istovremeno uživam u njegovoj dinamičnosti, a posebice kada je krajnji rezultat zadovoljan klijent.
 

Nekretnine iz moje ponude

Prikazano: 1 - 24 od 207 oglas(a)
Ova web stranica koristi kolačiće i slične tehnologije kako bi vam pružila najbolje korisničko iskustvo, uključujući personalizaciju oglašavanja i sadržaja. Postavke kolačića možete podesiti u svojem web pregledniku. Klikom na 'Prihvaćam', pristajete na korištenje kolačića.

Recite našem agentu što tražite

m2
m2