Ljubo  Jukić
Ljubo Jukić
Prodajni predstavnik
Mobitel
+385 91 641 7007
Telefon
+385 1 670 1704
Rođen sam i odrastao u Zagrebu. Obiteljski sam tip, a slobodno vrijeme najviše volim provoditi sa ženom i sinom. Preko tjedna, obzirom na volumen posla, trudim se naći vremena za šetnje, odlazak u prirodu, te omiljeni hobi koji veže uski krug prijatelja, društvene igre.
Cijeli svoj radni vijek proveo sam u prodaji. Samim time, posao agenta za posredovanje nekretninama bio je prirodan izbor, obzirom na iskustvo rada sa klijentima. Volim raditi s ljudima, gdje se uvijek trudim pronaći najbolje rješenje, a glavni moto mi je: „Ne postoji problem koji se ne može riješiti“.
Nit vodilja u poslu mi je da su i prodavatelji i kupci zadovoljni uslugom posredovanja, gdje se trudim maksimalno posvetiti svakoj nekretnini, a sve se bazira na razvijanju odnosa sa klijentom koji mora biti pun poštovanja i razumijevanja.
Odgovornost je velika, te je moj zadatak da ju opravdam kako bi uživali u svom novom domu.
Kada radiš ono što voliš, nećeš morati raditi niti dana u životu je izreka koja me usmjerava da rastem kako u poslovnom tako i u privatnom životu.
 

Nekretnine iz moje ponude

Prikazano: 1 - 14 od 14 oglas(a)
Ova web stranica koristi kolačiće i slične tehnologije kako bi vam pružila najbolje korisničko iskustvo, uključujući personalizaciju oglašavanja i sadržaja. Postavke kolačića možete podesiti u svojem web pregledniku. Klikom na 'Prihvaćam', pristajete na korištenje kolačića.