Krunoslava Kauzlarić
Krunoslava Kauzlarić
Voditelj prodajnog tima
Rođena sam u Rijeci, a odrasla u Gorskom kotaru, Delnicama. Fokus u tom periodu odrastanja i školovanja bilo mi je aktivno bavljenje skijaškim trčanjem i biatlonom.
Po završetku srednje škole, upisujem ekonomski fakultet u Rijeci i pokušavam uskladiti obveze studiranja s treningom, putovanjima i natjecanjima za biatlonsku reprezentaciju. Nakon kratkog i intenzivnog perioda usklađivanja, ne lako se odlučujem u potpunosti posvetiti fakultetu te u Rijeci završavam preddiplomski studij ekonomije, a kasnije i diplomski studij odnosa s javnošću u Zagrebu. Rad s ljudima, prodaja i komunikacija, vođenje i organizacija, pokazale su se kao područje u kojem se dobro snalazim i u kojem istinski uživam te je prilika za rad u RE/MAX Centru nekretnina bio izvrstan daljnji slijed mog osobnog i poslovnog razvoja.
Kao svoju novu sportsku obitelj koja mi je pored poslovnog svijeta nedostajala, u tom periodu odabirem Hrvatsku gorsku službu spašavanja gdje sam danas već 10 godina volonter spašavatelj, a čega je sastavni dio redovito bavljenje alpinizmom, speleologijom i skijanjem što su ujedno i moje najveće strasti i hobiji.
 

Nekretnine iz moje ponude

Prikazano: 1 - 1 od 1 oglas(a)
Ova web stranica koristi kolačiće i slične tehnologije kako bi vam pružila najbolje korisničko iskustvo, uključujući personalizaciju oglašavanja i sadržaja. Postavke kolačića možete podesiti u svojem web pregledniku. Klikom na 'Prihvaćam', pristajete na korištenje kolačića.